Om Os

3 Tilbud & Priser På Maleropgaver

  • Indsend din opgave online
  • Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Malere i hele landet

Sådan fungerer det

Hvem er vi?

Ved Maler3tilbud bestræber vi os efter at tilbyde den nemmeste måde at indhente 3 helt gratis og nemme tilbud på din næste maler opgave. Du sender os din opgave, og vi sørger for at den kommer videre til vores samarbejdspartnere. Når du har talt med serviceafdelingen, vil du modtage tre gode tilbud på din opgave, som du frit kan vælge imellem, eller ej.

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, som står for kontakt til dygtige fagfolk, heriblandt malere i hele Danmark. 3byggetilbud er Danmarks største formidler af byggeopgaver, og har formidlet over 300.000 opgaver for kunder i hele landet.

Vores mål

Vi ønsker at gøre det nemt for alle danskere at komme i kontakt med gode fagfolk, som kan hjælpe med hvilken som helst bygge- eller renoveringsopgave. Det er de færreste som har kontkater inden for alle fag, og det er her at vi gerne vil hjælpe med til, at alle danskere kan finde pålidelige fagfolk at arbejde sammen med. Hvad enten du bor i Odense, Aalborg eller Esbjerg, eller i en lille by på landet – om du står og skal have maling af lejlighed eller tagmaling.

Servicen er fuldstændig gratis at benytte, og det er helt op til dig, om du vælger at benytte dig af de tilbud du modtaget.

Vores malere står klar til at hjælpe dig

og indsend din opgave online

Submission received, thank you!

Close Window

 Få 3 uforpligtende tilbud på din opgave