TAGMALING

3 Tilbud & Priser På Maleropgaver

  • Indsend din opgave online
  • Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Malere i hele landet

Sådan fungerer det

Der er mange penge at spare ved at indhente mindst 3 tilbud på tagmaling, men det kan være tidskrævende. Det er nemlig sjældent nok at kontakte 3 tagmalere; nogle er længe om at vende tilbage, andre har ikke tid inden for en overkommelig fremtid.

Med Maler3tilbud.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 priser på tagmaling – og duer sikker på få tilbagemelding inden for ganske kort tid. Derfra er det helt op til dig at vælge det mest fordelagtige tilbud.

Tagmaling øger boligens værdi

Der er mange gode grunde til at få malet taget. Dels ser det pænt ud og giver huset nyt liv, og dels øger det husets værdi ved salg. Derudover forlænger tagmalingen levetiden på taget. Typisk vil du nemlig også få rensning og en god algebehandling med i købet.

Hos Maler3tilbud.dk samarbejder vi med en masse dygtige tagmalere, som desuden er kvalificerede til at fortælle dig, hvis der er skader på taget, som du bør få udbedret. Det kan de alligevel lige så godt kigge efter, når de er deroppe. På sigt kan du dermed også spare penge ved at få viden om skader, der med tiden kan koste dyrt.

Tagmaling pris – hvad koster tagmaling?

Hvad koster tagmaling så egentlig? Det afhænger af flere forskellige faktorer:

Vores malere står klar til at hjælpe dig

  • Tagets samlede areal
  • Tagets hældning
  • Tagets type (eternit, skifer, betontagsten)
  • Tagmalerens pris

Når du bestiller 3 tagmaling tilbud, skal du oplyse ovenstående informationer om dit tag. Det giver vores samarbejdspartnere de bedste forudsætninger for at give dig et korrekt tilbud.

Derfor skal du indhente 3 tilbud

Som med alt andet håndarbejde, kan der typisk snakkes lidt om prisen på en opgave. Ringer du til den første og bedste tagmaler i byen, vil du få et standardtilbud. Måske ligger vedkommendes pris endda i den høje ende. Derfor bør du kontakte flere forskellige.

Når du via Maler3tilbud.dk får 3 tilbud, ved vores samarbejdspartnere, at de er i tæt konkurrence om opgaven. Derfor er de nødsaget til at give deres bedste tilbud med det samme. Det sikrer dig, at du ikke betaler for meget.

Ved modtagelse af tilbuddene, bør du dels kigge på prisen, men du bør også kigge på, hvad du får for dine penge. Det er ikke nødvendigvis det billigste tilbud, der er det bedste. Måske får du algebehandling det ene sted eller en længere garanti det andet, og så er det op til dig at vurdere, hvilket tilbud på tagmaling der er bedst i netop dit tilfælde.

Du bør ikke male taget selv

Selvom du snildt kan male gavlen på huset eller loftet i stuen, er det ikke sikkert, at du kan male taget. Dels er der lovmæssige krav til rensning, hvis taget indeholder asbest, og dels risikerer du at skade taget, hvis du renser eller behandler det forkert. Får du ikke malet jævnt, eller er taget ikke renset ordentligt inden påbegyndelse af tagmaling, vil resultatet heller ikke blive pænt. Derfor bør du hyre en professionel tagmaler til opgaven.

Vi takker Casper fra Bluelobster.dk – for at støtte udarbejdelsen af denne artikel

og indsend din opgave online

Submission received, thank you!

Close Window

 Få 3 uforpligtende tilbud på din opgave